corak langsir 2013

| December 24, 2012

corak langsir 2013

Jom jahit: langsir formula asas - normahisa.blogspot.com, Gunting kain panjang rail dan lebar 8 inci. jahit pita keras saiz 3.5 inci @ 4 inci. jahit suku sahaja pita keras dibahagian atas langsir. setelah siap jahit pita keras, terbalikkan bahagian dalam dan jahit pita jalur (pita biasa) di bahagian depan kain langsir.. Qasih mama: langsir dan susun atur ruang tamu, Ok kawan2, ari ni ai akan share kan pasal langsir di ruang tamu dan susun atur ruang tamu rumah ai dulu.. Diy alas meja makan - aziewan.com, Saya beli kain jenis corak kotak dan sedikit tebal agar memudahkan saya ketika memotong kain nanti. bagi sesiapa yang ingin membeli kain untuk dijadikan alas meja, pastikan anda tahu saiz meja ataupun boleh beritahu tokey kedai meja makan anda berapa kerusi dan dari situ tokey kedai akan dapat agak ukuran yang anda kehendaki..

Apabila Keyboard Menggantikan Pen: Langsir Raya : Baru Nak ...

Hiasan reka indah: cara memilih warna cat dinding, 20 comments: on may 20, 2010 at 2:25 am , deana said. salam.. saya ingin bertanyakan pendapat. saya sudah membeli langsir berwarna kelabu tp masih mencari warna yg sesuai utk dinding rumah.. Tips ke bandung | ! nama saya nadia, Call ke malaysia sangatt murah dan line dia very the clear. tak rasa macam duduk negara lain-lain pun. sekeping simcard ni rm3.50 je. nanti masa beli, jangan lupa suruh orang kedai tu topup siap-siap. topup 50,000rp adalah ngam-ngam. siap terlebih sikit. topup 50,000rp ni aku guna untuk 4 hari 3 malam, setiap hari call lebih 5 kali. seriusssss.. P.ramlee…….supermelayu (patriotisme perkasa dalam gemalai, Xeela,saya juga orang malaysia dan sayangkan malaysia.tapi saya terasa sengat malu bila baca komen2 anda.nampak sangat anda komen dalam keadaan tertekan,kurang [email protected] emosi.dari situ sudah dapat mengukur iq anda&tahap kematangan anda samaada anda bangsa [email protected] malaysia yg bertamadun&berbudi bahasa atau tidak.tuan blogger,kenapa di biarkan komen2 yang seperti ini yang.

My life as a mother and wife, Oh ye, along skang dah keje kat nagoya. sementara nak tunggu result ni, bior le dia bekerja dari duk ngadap muka akak je kt umah ni. alhamdullilah sebab dia hepi giler keje kat sana. murah sgt rezeki dia hari2 dapat ramai customer. dia keje kat bahagian langsir. hari2 ada je cerita dia pasal memacam pe'el orang. akak pun terhibur gak dengar dia cerita. yg paling best tu tak sampai pun seminggu. Duniaku - rashidah ibrahim: punca lantai jubin meletup!, Assalam tuan/puan. sila hubungi sy sekiranya memerlukan tukang renovat rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,sambung rumah,buat porch,grill dn owning,waterprofing,lantai vinyl dan wallpaper,landskap dan air terjun.. Segalanya di sini.. kehidupan,kebahagian,kesihatan, 318,lorong intan 2,taman intan mas,36000 teluk intan perak..

LANGSIR TERKINI